Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Tilausehdot

Tilaaminen (postimyynti)

Tilaaminen tapahtuu täyttämällä tilauskaavake.  Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilausvaiheessa asiakkaan tulee ilmoittaa tarvittavat tiedot (nimi, osoite ja sähköpositosoite), jotta tilauksen käsittely ja tuotteiden toimitus voidaan suorittaa.

Tilaus käsitellään mahdollisimman nopeasti ja asiakkaalle lähetätään tilausvahvistus ja maksun tiedot  sähköpostiin. Tilaaja sitoutuu seuraamaan sähköpostiaan ja ilmoittamaan myyjälle välittömästi jos tilauksessa on huomautettavaa.  

Jos et ole saanut vastausta, niin tarkista myös sähköpostin roskapostikansio.

Moponosat24 ei ylläpidä asiakasrekisteriä.

Ennen tilaamista varmista osan sopivuus tuotekuvasta (tuotekuva sisältää myytävät osat). Tarvittaessa saat sopivuudesta lisätietoja  sähköpostilla.

 

Hinnat ja toimituskulut

 

Tuotteen hinta on näkyvillä Moponosat24:n kotisivuilla. Käytettyjen tuotteiden myynnissä sovelletaan marginaaliverotusmenettelyä (toimitukset Suomeen).

Uusien tuotteiden hinta sisältää ALV:n 24%.

Hinnat ovat EUR:ssa ja Moponosat24 pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut.

 

 Normaalit postipaketti- ja pakettiautomaattitoimitukset (maksutapana tilisiirto):

Postipaketit max paino 35kg, max koko 100 x 60 x 60cm

Postimaksu 6,90€

Ilmainen toimitus kun tilauksen osien summa on yli 139€.

 

Pakettiautomaattitoimituksissa tilauksen tulee olla etukäteen maksettu, ei mahdollista postiennakkoon.

Pakettiautomaattitoimituksissa paketin max koko 59 x 60 x 36 cm.

Jos valitset toimitukseksi Postin pakettiautomaatin niin ilmoita tilauslomakkeella toimitustavan lisätiedot kohdassa: Pakettiautomaatti + automaatin nimi/osoite mihin haluat paketin toimitettavan.

 

Maksutavat (postimyynti)

Makutapana on tilisiirto. Tilaus tulee maksaa ennenkuin toimitus tapahtuu.

 

Toimitus

Tilatut tuotteet toimitetaan Postin kautta, Postin toimitusehtojen mukaisesti. Toimitukset vain Suomeen pl. Ahvenanmaa.

Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, useimmiten jo samana tai seuraavana arkipäivänä maksun saapumisesta. Tilausajankohdasta ja toimitustavasta riippuen toimitusaika tilauksille on 1-3 arkipäivää. 'Toimitusaika' viittaa aikaan joka kuluu kun paketti on lähtenyt Moponosa24:lta. Postin toimitusaika on yleensä pari arkipäivää.  

 

Moponosat24 ei vastaa Posti Oy:n toimintaan liittyvistä viivästyksistä tai Posti Oy:stä johtuvista virheistä toimituksen kulussa.

Jos asiakas jättää noutamatta paketin Postin toimipisteestä/pakettiautomaatista ja paketti palautuu myyjälle tulee asiakkaan maksaa myyjälle tästä aiheutuneet postikulut. Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivää. 

 

 

Noudot

Meillä ei ole myymälätilaa, joten osien toimitus tapahtuu pääosin postin kautta. Ennakkoon tilatut osat voi kuitenkin erikseen sovittaessa noutaa Vantaalta (minimitilaus noudoissa 15€). Noudot onnistuu arkisin klo 11-17 ja lauantaina 10-14 välillä.

Noudot tilattava kaksi tuntia ennen.

Noutoajankohta tulee sopia ensin sähköpostitse.

Tilaa tuotteet tilauskaavakkeella. Merkitse tilauskaavakkeelle toimitustavan / noudon lisätieto kenttään: Nouto.

Kun tilaus käsitellään sovimme noutoajankohdan tilaajan kanssa erikseen.  

Noudoissa on vain käteismaksu mahdollinen.

 

Käytetyt tuotteet:

Käytetyt osat myydään käyttökuntoisina.  Osat pyritään tarkastamaan ennen kauppaa mahdollisuuksien mukaan käytössä, käytettävissä olevin mittalaittein sekä silmämääräisesti. Mahdollisista vioista ja puutteista pyritään ilmoittamaan erikseen lisätiedoissa. Käytetyt osat myydään sellaisina kuin ne ovat.

Ostajan on huomioitava, että pääsääntöisesti käytetyt osat eivät ole uuden veroisia, vaan niissä on usein käytössä tulleita jälkiä ja kulumaa. Osan normaalista kulumisesta ei mainita verkkosivuilla erikseen. 

Mikäli tarvitset verkkosivuilta löytyvän tiedon lisäksi lisäinformaatiota osien kunnosta ostopäätöksen tekemiseksi, lähetä sähköpostiviesti myynti@purkuosat24.fi osoitteeseen. 

Lähetyksen mukana toimitetaan kuitti joka toimii tarvittaessa takuutodistuksena. Ostaja vastaa tilattujen tuotteiden sopivuudesta omaan mopoon tai skootteriin. Vastaamme osan sopivan vain siihen mopoon tai skootterimalliin, josta osa on ilmoitettu olevan. Emme lähetä osia kokeiltavaksi emmekä käsittele reklamaatioita jotka koskevat osan sopivuutta eri mopoihin tai skoottereihin josta osa on peräisin.

  

Palautukset ja reklamaatiot (käytetyt osat)

Kaupankäynnin kohteena ovat käytetyt osat, joten on mahdollista että osa osoittautuu käytössä toimimattomaksi. Ostajan vastuulla on tarkastaa osan kelpoisuus ennen käyttöönottoa ja asennusta. Osat pyritään tarkastamaan ennen kauppaa mahdollisuuksien mukaan käytössä, käytettävissä olevin mittalaittein sekä silmämääräisesti. Reklamaatioaika on 14 pv paketin vastaanottamisesta. 

Ostaja vastaa tilattujen tuotteiden sopivuudesta omaan mopoon tai skootteriin.

Mikäli ostajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut tms., tulee ostajan ilmoittaa asiasta välittömästi Moponosat24:lle sähköpostitse osoitteeseen myynti@purkuosat24.fi. Virheellinen toimitus palautetaan Moponosat24:n antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Moponosat24 palauttaa jo maksetun kauppahinnan 14 päivän kuluessa asiakkaalle. Moponosat24 hyvittää edellä mainituissa tapauksissa tuotteen kauppahinnan, mutta ei asennus-, matka-, rahti- ja ansionmenetys tms. oheiskustannuksia.

Viallinen tuote vaihdetaan ensisijaisesti vastaavaan, jos se ei ole kohtuullisen ajan puitteessa mahdollista,tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle.

Jos asiakas on tilannut väärän osan on hänen maksettava palauttamansa tilauksen postikulut. Myös osien vaihdossa on asiakkaan maksettava postikulut.  

Emme lunasta postiennakkopalautuksia emmekä käsittele palautuksia joista ei ole sovittu myyjän kanssa.

 

Palautukset ja reklamaatiot (uudet osat)


Ostaja vastaa tilattujen tuotteiden sopivuudesta omaan mopoon tai skootteriin. Ostajan vastuulla on tarkastaa osan kelpoisuus ennen käyttöönottoa ja asennusta. 

Ostajalla on oikeus palauttaa uudet, käyttämättömät tuotteet neljäntoista päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja uudenveroisessa/ alkuperäisessa myyntipakkauksessa. Reklamointitapauksissa asiakkaalla tulee olla kuitti kaupasta, jota reklamointi koskee. 

Sähkö- ja viritysosilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

Mikäli ostajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on vaurioitunut tms., tulee ostajan ilmoittaa asiasta välittömästi Moponosat24:lle sähköpostitse osoitteeseen myynti@purkuosat24.fi.
Virheellinen toimitus palautetaan Moponosat24:n antamien ohjeiden mukaisesti. Reklamaatioaika on 14 pv paketin vastaanottamisesta.

Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Moponosat24 palauttaa jo maksetun kauppahinnan
14 päivän kuluessa asiakkaalle. Moponosat24 hyvittää edellä mainituissa tapauksissa tuotteen kauppahinnan, mutta ei asennus-, matka-, rahti- ja ansionmenetys tms. oheiskustannuksia. 

Viallinen tuote vaihdetaan ensisijaisesti vastaavaan, jos se ei ole kohtuullisen ajan puitteessa mahdollista, tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle.

Jos asiakas on tilannut väärän osan on hänen maksettava palauttamansa tilauksen postikulut. Myös osien vaihdossa on asiakkaan maksettava postikulut.  

Emme lunasta postiennakkopalautuksia emmekä käsittele palautuksia joista ei ole sovittu myyjän kanssa.


Muuta huomioitavaa

 

Huomioi tilatessasi osia, että rekisteriotteen käyttöönottopäivä ei välttämättä tarkoita mopon vuosimallia.

Katteita ostettaessa huomioitavaa: Alkuperäisen ja tarvike katteen välillä voi olla sävyeroja. Kaikki myynnissä olevat katteet ovat maalaamattomia ellei erikseen ole mainittu "maalattu".

Moponosat24 ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Moponosat24:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta. Toimituksen estymisestä tai viivästymisestä ilmoitetaan tilaajalle mahdollisimman nopeasti.

Alennettuun hintaan myytäviä tuotteita:

Tarjoustuotteita, yksittäiskappaleita, poistoeriä alennettuun hintaan myydään vain 1kpl/tilaus.

Ostaessasi huomioitavaa: tarvike osat eivät vastaa laadullisesti/kestävyydeltään alkuperäistä osaa (hinta/laatusuhde)